Team Opticien op de koffie

Mijn naam is Bjorn Luijten. Ik woon in Wijchen, samen met mijn grote liefde Juliette. We hebben samen 2 dochters Fem en Puk. 2 katten Spikkel en Souris.

Ik werk al jaren in de optiek, vanaf 2003 meen ik. Sinds 2012 ben ik ook gediplomeerd opticien. Alle facetten van optiek vind ik leuk om te doen. Oogmeting, brillen maken en repareren, contact met de klant, oplossingen bedenken.

Na jaren met veel plezier voor verschillende optiekzaken (budget tot topsegment) gewerkt te hebben, had ik het gevoel is ‘dit’ het nu? Waarom wordt er niet altijd gedaan wat er gezegd wordt, zijn de wensen en ‘problemen’ van de klant echt top prioriteit of spelen er andere belangen? En is prijs nu echt zo’n ding? Wat is een dure bril en wat is een goedkope bril? Wat is het verschil? Hoe denkt de klant er over? enzovoorts. Ik heb nog veel meer van dit soort vragen, waar ik eigenlijk geen antwoord op krijg. (Deze vragen ga ik vaker benoemen).

Dat is mijn voornaamste reden om te starten met Opticien op de koffie. Gewoon een goeie bril voor een goede prijs. Daarnaast wil ik anders zijn dan de gevestigde orde.

Juliette is werkzaam als operatieassistent en is de grote baas van Familie Luijten te Wijchen. Ze zorgt er voor dat we ons netjes gedragen en dat vooral ik (Bjorn) met beide benen op de grond blijf staan. Ik vind dat we echt een team zijn, we kunnen alles tegen elkaar zeggen en we vullen elkaar perfect aan.

Fem is onze oudste dochter, ze is heel creatief. Ze tekent en praat graag. Ze vindt het avontuur van papa heel erg leuk en ze helpt heel graag. Van onze Fem gaan jullie zeker nog veel horen en zien.

Puk is onze jongste dochter. Lekker pittig, maar heel lief en zorgzaam meisje. Ze is net als haar zus heel creatief. Onze Puk vind het avontuur van papa leuk. Net zoals onze Fem, gaan jullie ook van haar horen en zien.

Spikkel houdt van eten en slaapt veel. Haar ingebouwde ‘vergeetmeniettevoeren’ beveiliging werkt nog perfect. Net zoals bij Juliette is haar wil wet. Als ze geaaid wil worden dan wilt ze nu geaaid worden en niet over 5 minuten. Met het eten idem.

Souris is gewoon Souris. Ken je de kat van doctor Claw? Inspector Gadget? Ja die … da’s Souris. Kijkt altijd alsof ze de baas is en dat ze op een dag de wereld over gaat nemen. Gelukkig is ze doof en kan ze niet lezen, anders was mijn leven voorbij.

Samen zijn wij team Opticien op de koffie.

Om op de hoogte te blijven van ‘Opticien op de koffie’. Stuur me een berichtje! Kijk op de alle kanalen van Opticien op de koffie.

Met vriendelijke groet,

Bjorn (Opticien op de koffie)