Waarom naar een opticien, als de opticien naar u kan komen?

Mijn diensten

Oogmeting/oogonderzoek

Hoe fijn is het dat uw ogen in uw eigen omgeving opgemeten kunnen worden. Niet alleen een oogmeting, maar ook beoordeling van de voorste oogkamer en oogdrukmeting. Net zoals bij een 'normale' opticien.

Keuze uit ruim 400 monturen

Met een keuze van ruim 400 monturen zit er vast iets voor u bij. Zie niet dan ga ik samen met u op zoek naar het montuur van uw dromen.

Reparatieservice

Is uw bril stuk? Geen probleem! Met mijn mobiele werkplaats kan ik bijna alle reparaties op locatie uitvoeren. Daarnaast kunt u mij vaak vinden in één van mijn Pop-up Servicepunten.

Wat zeggen mijn klanten?

"Geen gehaast tijdens de meting. Ontspannen en veel uitleg. Bjorn is echt een vakman. Straalt vertrouwen uit in wat hij doet."
Luci, Wijchen
"I.v.m. de zeer beperkte mobiliteit van pa, is het al heel fijn dat de opticien bij hem thuis op de koffie komt. En als die opticien dan ook nog zijn Brabantse gemoedelijk weet te combineren met een enorme professionele en gepassioneerde aanpak, krijg je dus een optimaal resultaat! Dankjewel Bjorn!”
Laurens, Mook
“De eerste afspraak had hij voldoende tijd om de juiste meeting te doen bij onze 95jaar oude schoonmoeder. Ook het advies bij de keuze van een mooi model bril was goed evenals het aantal monturen wat hij bij zich had. Verder regelde hij ook verrekening van eventuele vergoeding van het ziekenfonds. Al met al had ze een betaalbare bril.”
Rutten, Nijmegen

Producten waar ik het liefst mee werk.

× Hoe kan ik u helpen?