Bijna alles kan ik repareren of een slimme oplossingen bedenken

Pop-up Servicepunten

Met de pop-up servicepunten wilt de Opticien op de koffie u laagdrempelig helpen. U kunt bij deze locaties gewoon naar binnen lopen. Omdat klanten naar een locatie komen hoef ik geen reiskosten in rekening te brengen en kan ik tegelijk meerdere mensen helpen. Hierdoor kan ik deze service gratis aanbieden aan klanten van Opticien op de koffie.

Hier kunt u onder andere terecht voor:

Kosten

Voor klanten van Opticien op de koffie is deze service altijd gratis. Klanten van andere optieken zijn ook welkom alleen hiervoor vraag ik een kleine vergoeding. Uiteraard vervalt deze bij aanschaf van een product. 

Repareren

Bijna alle reparaties kan ik zelf doen zoals: glazen slijpen, neusonderdelen vervangen, bril uitrichten (als u de bril veel draagt en hij wijd gaat staan en zet ik hem terug naar fabrieksinstellingen), veren (brillenpootjes) / oortips vervangen, inkorten of verlengen. Kortom, ik kan bijna alles repareren en als ik het niet kan, dan kan ik wel een oplossingen bedenken zowel een tijdelijke of permanente of heb contacten om het uit te besteden.

Agenda

Locaties

Go4Fit Premium Wijchen (Derkssport)
Homberg 2996
6601 XR Wijchen

´t Kompas Meander
Passedwarsstraat 69b
6601 AR Wijchen

× Hoe kan ik u helpen?