Koffie maakt alles toffie!

Voorstellen

Aangenaam, mijn naam is Bjorn Luijten en ben geboren op 31 januari 1980. Met vele jaren ervaring in de optiek heb ik in 2021 besloten om een eigen bedrijf in de optiek te starten. Eindelijk kon ik twee passies combineren: het vak van opticien en koffie. Wat mij betreft de perfecte combinatie.

Zelf ben ik altijd brildragend geweest en als kleine jongen heb ik, nadat mijn bril stuk ging in het weekend, zelf een oplossing bedacht om toch tv te kunnen kijken. Van karton heb ik een bril gemaakt met een klein gat waardoor ik toch redelijk kon kijken. Niet wetende dat ik later opticien zou worden. Kortom voor opticien zijn ben ik geboren.

Mijn motto

Als opticien bied ik een vakkundig oogonderzoek, passend advies en een goed product met uiteraard persoonlijke service waarbij uw belang voorop staat. Gecombineerd met mijn Brabantse gemoedelijkheid is mijn motto daarom ook:

De koffie staat voor mij voor gezelligheid, harmonie en ontspannen sfeer. Ik ervaar dat het fijn werkt als ik me op mijn gemak voel en vind het daarom belangrijk dat mijn klanten zich ook prettig voelen. Daarom neem ik ruim de tijd om u te leren kennen en een ‘goeie bril’ aan te meten.

Mijn missie

Ik wil voor iedereen een goede bril toegankelijk maken. Niet alleen doordat ik bij de klanten thuis kom, maar ik wil de prijs van een bril betaalbaar houden. Een premium multifocale bril hoeft niet duur te zijn. Daarom bied ik een paar premium multifocale glazen aan vanaf €399,00. 

De glazen zijn op basis van 1.6 kunststof glazen (dunner geslepen), met al de bijhorende eigenschappen. Mocht 1.6 niet het gewenste resultaat geven dan krijgt de klant op kosten van Opticien op de koffie een upgrade naar een dunner glas. U kunt er namelijk niks aan doen dat u deze sterkte nodig heeft.

Video afspelen

Verder kijken

Naast het ondersteunen van klanten wil Opticien op de koffie ook verder kijken. Dit doe ik op verschillende manieren:

Sponsoring

De Opticien op de koffie wil ook graag delen. Daarom sponsort Opticien op de koffie de KBO, kaartvereniging, biljartvereniging en scouting in Wijchen. 

All you need is een goede bril

Welke Wijchenaar gunt u een Opticien op de Koffie-bril ter waarde van maximaal €1000? Tegen het einde van het jaar bied ik de mogelijkheid iemand te nomineren die het verdient om deze bril te ontvangen. Kent u iemand die deze bril verdient? Iemand die goed voor u of de samenleving is geweest of enorm veel pech heeft gehad kortom hem goed kan gebruiken? Stuur een persoonlijk bericht via de mail, post of website zodra deze actie start met uw verhaal en wie weet.

Tegoedbon voor kopje koffie

Als u een nieuwe klant aanbrengt wil Opticien op de koffie dit altijd belonen met een passende attentie. Als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant ontvangt u bijvoorbeeld een tegoedbon voor een kopje koffie (of thee).

Video afspelen

Waar ik ook mee bezig ben

Refurbished brillen

Naast de verkoop van monturen en inslijpservice wil ik ook gaan experimenteren met refurbished monturen. Vaak zijn huidige monturen nog goed als de bril wordt vervangen en verdwijnt de bril in de la. Op deze manier kan uw bril worden hergebruikt door een ander. Met deze service kan ik goedkopere brillen verkopen voor bijvoorbeeld mensen die duurzaam willen leven of met een kleinere portemonnee.

Scherp kijken is leuk, maar fijn kijken is leuker!

× Hoe kan ik u helpen?