Binnen twee weken weer fijn kijken

Mijn diensten

Oogmeting / oogonderzoek

Inslijpservice

Reparatieservice

Advies van de locatie

Breed assortiment monturen

Oogmeting / oogonderzoek

In uw eigen omgeving kunnen de ogen worden opgemeten en onderzocht. Ik beschrijf alles wat ik waarneem, geef advies en samen maken we een passend plan voor de beste kijkoplossing.

Inslijpservice

Kan uw huidige montuur nog prima mee? Of heeft u een montuur voor een zonnebril die u op sterkte wilt hebben? Geen probleem, ik kan uw montuur vaak van nieuwe glazen voorzien.

Reparatieservice

Reparatieservice: Is uw bril stuk? Geen probleem! Met mijn mobiele werkplaats kan ik bijna alle reparaties (op uw locatie) uitvoeren. Of bezoek mij bij één van mijn Pop-up servicepunten.

Advies van de locatie

Met lichtadvies en/of de ideale inrichting van de werkplaats voor optimaal zicht.

Breed assortiment monturen

Naast 400 monturen beschik ik ook over oogdruppels, loepen en verlichting, die direct getest en gebruikt kunnen worden zonder levertijd.

Oogmeting / oogonderzoek

Als u een nieuwe bril nodig heeft pak ik mijn spullen in en kom ik naar u toe. Als mobiele opticien heb ik dezelfde apparatuur als een gewone opticien en kan ik u een volledig professioneel oogonderzoek en oogmeting aanbieden. 

Verschillende kijkoplossingen

Naast een bril voor elke dag is het ook mogelijk om bij Opticien op de koffie andere diensten / producten af te nemen zoals: een taakspecifieke bril (zoals een werkbril, leesbril of hobbybril), vergrootglazen, inrichtingsadvies, verlichtingsadvies, verwijzingen naar huisarts voor oogarts en/of oogdruppels voor droge ogen.

Inslijpservice

Kan uw huidige montuur nog prima mee? Of heeft u een montuur voor bijvoorbeeld een zonnebril of leesbril die u op sterkte wilt hebben? Geen probleem, ik kan uw montuur vaak van nieuwe glazen voorzien. Ik kom graag langs om het montuur te beoordelen en te adviseren welke glazen het beste passen. 

Kunt u de bril niet missen? Dan is het is zelfs mogelijk om de glazen direct over te zetten in het bestaande montuur als ik de glazen op voorraad heb. Anders bestel ik de glazen en zodra deze binnen zijn, neem ik het montuur mee naar mijn werkplaats, slijp de glazen in en breng de bril met nieuwe glazen weer direct terug. 

Reparatieservice

Bijna alle reparaties kan ik zelf doen zoals: glazen slijpen, neusonderdelen vervangen, bril uitrichten (als u de bril veel draagt en hij wijder gaat staan zet ik hem terug naar fabrieksinstellingen), veren (brillenpootjes) / oortips vervangen, inkorten of verlengen. Kortom, ik kan bijna alles repareren in mijn (mobiele) werkplaats. 

En als ik het niet kan repareren, dan kan ik wel een tijdelijke of permanente oplossing bedenken. Daarnaast heb ik ook contacten om de reparatie uit te besteden, waardoor Opticien op de koffie het voor u oplost.

Advies op de locatie

Omdat ik op locatie kom, denk ik automatisch mee met praktische oplossingen mee over betere verlichting of andere inrichting van de ruimte om het zicht aangenamer te maken. Ik kan zelf de situatie professioneel beoordelen. Daardoor hoeft u de situatie niet te schetsen. Hebben we de juiste afstemming gevonden? Dan kunnen we het gelijk testen, u ziet gelijk of de bril fijn kijkt achter de computer, voor de tv, met handwerken of met het kaarten. Ook kan ik op de werkplek komen en kan ik direct advies geven om de ideale werkomstandigheden te creëren. Wist u dat als ondernemer een beeldschermbril vaak ook af te trekken is bij de belasting?

Breed assortiment monturen

Opticien op de koffie beschikt over ruim 400 monturen voor dames, heren en kinderen. Daarbij zijn er monturen in alle soorten en maten zoals metalen, kunststof, randloos, licht, zwaar, modern, klassiek, doornee en/of apart. Ook als u kieskeurig bent of behoefte heeft aan een apart model, ik beschik over van alles en anders kan ik er wel aan komen. 

Het prijsverschil tussen de monturen zit in de kwaliteit. De duurdere monturen zijn verfijnder afgewerkt, voelen solider aan of zijn buigzamer. Alle monturen die ik verkoop zijn goed, anders verkoop ik ze niet. De monturen gaan vanaf 99 euro en kosten maximaal 350 euro. Daarmee wil ik een bril betaalbaar houden. 

Doorverwijzen

Soms is een doorverwijzing naar de huisarts voor een oogarts verstandig. Voor u dit ontvangt bespreek ik eerst wat mijn bevindingen zijn in jip-en-janneke taal. Daarom heb ik ook altijd een demo-oog mee waarmee ik het kan laten zien. Mocht u het dan willen dan schrijf ik een verwijzing. 

De beslissing om wel of niet naar de verwijzer te gaan laat ik altijd over aan de klant. Er zijn namelijk situaties waarin dit niet haalbaar is. Dan denk ik met praktische oplossingen mee om het zicht aangenamer te maken. Bijvoorbeeld door betere verlichting of andere inrichting van de ruimte door de tafel dichter bij het raam te zetten. Je kunt altijd wel iets doen en ik doe voor u graag mijn best. Er is niets te verliezen, u kunt alleen maar winnen.

Extra's bij opticien op de koffie

  • Initialen graveren in de veer (brilpoot), handig in verzorgingshuizen waar regelmatig brillen gevonden worden.
  • Opticien op de koffie kan ook oogverzorgingsproducten leveren zoals oogdruppels. Het eerste flesje kan ik u vaak gelijk meegeven en daarna kunt u bij mij bestellen.
  • Brillenspray op? U kunt altijd gratis laten bijvullen bij een afspraak of bij een service pop-up punt.
× Hoe kan ik u helpen?